Post by profealtinifol on Mar 15, 2022 5:11:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Falošná reklama. Nič, čo sa zobrazuje v obchode, sa ani len nepodobá samotnej hre. Od herného štýlu až po skutočné aktíva v hre. Ak to majú ako minihru, tak o to viac, že ide o schému na získavanie peňazí smerom k hráčom.
Hra sa mi teda vo všeobecnosti páči, za výhru sa príliš nevypláca, ale má to trochu do seba. Lepších vodcovských šampiónov nemožno odomknúť bez toho, aby ste minuli absurdné množstvo peňazí, ale dávajú veľmi silné buffy, ktoré výrazne ovplyvňujú hrateľnosť.Všetky reklamy ani zďaleka nezobrazujú hrateľnosť, ani obrázky v obchode Google Play, no hrateľnosť je v skutočnosti slušná.
Táto hra je veľmi neformálna forma automatického šachu. Jednotky môžete upgradovať mimo aktuálnej hry. To znamená aj nákupy v aplikácii. Takže celková hra je zábavná a kauzálna, ale môže byť aj nespravodlivá pre ľudí, ktorí neradi míňajú peniaze ako ja.
Cez noc úplne zmenili ekonomiku, bez povšimnutia. Ľavá taška obsahuje asi 50 zvitkov a 12 000 drahokamov, ktoré majú teraz polovičnú hodnotu. Na hru neslýchané. Nestojí za to hrať veľkú mzdu, aby ste vyhrali hru proti robotom, keď môžete hrať Chess Rush proti ľuďom a celkovo lepšiu hru
Táto hra nie je to, čo sa stiahne pri inštalácii. Auto party magic arena nie je to, čo inštalujete, nainštalujete si auto brawl šach úplne inú hru. Táto reklama je úplne nesprávna od názvu až po obrázky. Je to čistá 100% falošná reklama, ktorá je nezákonná.
Milujem to. Na oneskorení a stabilite však treba popracovať. Nákupy sa tiež príliš tlačia. [Upraviť] Oceňujem túto reakciu a teším sa na tieto aktualizácie.[Upraviť] Naozaj potrebuje určitú optimalizáciu v aplikácii a v hre.
Uplme ina hra ako reklama
Obrázky nie sú pre túto hru žiadne. Nemám potuchy, prečo sú marketing tak zmätený. Šialené chytanie peňazí. Skvelá hra, ale za výhru sa platí vysoká mzda Predstavte si jednoduchšiu hru TFT, len vy môžete v postrannom boji o level vyššie karty. Vďaka tomu vyhráva ten, kto kedy hrá viac alebo platí viac. Jednotku môžete 4 hviezdičkami, ale ak je na prvej úrovni, vaši oponenti na úrovni 15 2 hviezdy tej istej jednotky vás zničia.
Hral som niekoľko hodín tejto hry a užil som si s ňou veľa zábavy. Ako už bolo povedané, existujú určité problémy. Warlords vám dávajú bonusové štatistiky a nové môžete získať iba míňaním skutočných peňazí alebo hodnotením, ale ako si predstavujete platenie, získate lepšie bonusy za štatistiky. Niektoré vlastnosti sa tiež zdajú zlomené, zatiaľ čo iné sú také slabé, že väčšina sa nebude obťažovať ich získaním. Vytvára rovnaké jednotky v každom tíme v každom zápase. Nižšia výplata za získanie väčšej rovnováhy by z tejto hry urobila skvelú hru.
Oneskorenie počas vyšších kôl ho robí takmer nehrateľným. Nebolo by to také zlé prehrať, keď vás nabootujú z hry, ak by ste neprišli o všetky odmeny, ktoré by ste dostali. Príliš veľakrát som bol vyradený z odmien za 1. a 2. miesto. Skoro mám pocit, že je to zámer prinútiť vás zaplatiť za výhru. Okrem toho je to skvelá hra.
Je to zábavná hra, nechápte ma zle, dokonca som aj investoval, ale bože, 1 z 5 hier hra zamrzne a ja som vyhodený zo zápasu, pretože som hru opustil, čo je smiešne. Po oprave to išlo z 3 z 5 hier na 1 z 5. Určite je čo zlepšovať.
Je to v poriadku hra. Bral by som to vážnejšie, keby to tak nebúralo a nemrzlo. So systémom hodnotenia idete dozadu a je to chyba hry. Naštve, ak utrácate, pretože za to neexistuje žiadna kompenzácia ako väčšina hier.
Falošná reklama, reklamy pochádzajú z inej hry a v skutočnosti vyzerali zábavne. hra je extrémne nudná a nič ako šach. naozaj nestojí za stiahnutie. obrázky, ktoré používajú na stránke hier, nie sú falošné, nič také ako to, čo zobrazujú.
Zobrazuje doplnky len pomocou logickej hry. Je to hra na stavanie a čakanie, potom môžete robiť hádanky. Potom, čo urobíte pár hádaniek, sa vráti do stavebnej časti.
Rád by som hru ohodnotil 5*, ale keď hrám v hodnotenom zápase, dostanem sa do polovice a potom hra zamrzne na obrazovke kola víťazstva alebo porážky a nedovolí mi urobiť nič, na čo by som sa pripravil ďalšie kolo a zostať tam aspoň 2 kolá, ak by sa mi tento problém podarilo vyriešiť, bol by som vďačný a ochotný zmeniť svoje hodnotenie
V skutočnosti míňam peniaze na túto hru. Je to dosť znepokojujúce, keď na hru míňate peniaze, potom hra spadne alebo zamrzne uprostred bitky. Potom, keď resetujete hru. Hovorí, že ste odišli počas bitky a stratíte svoje veci. Potrebujem čo najskôr ďalšiu aktualizáciu, inak ma okamžite stratia záujem.
S touto hrou sa tak dobre zabávam, až v neskoršej fáze hry začína zaostávať
Oddychovka 🤑
Milujem túto hru, ale s dnešnou aktualizáciou aplikácia neustále padá uprostred hry. Ak sa do toho rýchlo vrátim, načíta ma to stále v zápase, ktorý som hral, ako keby sa to nikdy nezrútilo, ale znemožňuje to užiť si to. Tiež sa mi nepáči, že obchod má vždy výkričník, pretože môžem použiť svoje drahokamy na to, aby som si niečo kúpila, namiesto toho, keď mám na to kľúče... Privádza ma to do šialenstva.
Podľa mňa najlepši autochess .. odporúčam krásna grafika .
Po najnovšej aktualizácii... Nemôžem vyhrať žiadny zápas... Zvykol som mať nastavených bojovníkov, ale dmg ostatných je príliš veľký. Zeus hrdina, jeden zásah s magickou schopnosťou zabije všetkých mojich hrdinov na hracej doske? Môj legendárny bojovník teraz nemôže zabiť nikoho s modrou výbavou v celej súprave. Zostatok, ktorý ste urobili, ale teraz nehrateľný s bojovníkmi. Skúsim si túto hru zahrať znova po mesiaci, aby som zistil, či sa niečo zmení.
Táto hra mi neustále padá, či už je to uprostred hry, alebo keď hru vyhrám. Stále sa dostávam na 2. alebo 3. miesto a hra spadne, keď sa pokúsim vyzdvihnúť svoje odmeny. Keď sa vrátim do hry, obviňuje ma zo zlého internetového pripojenia a viem, že mám dobré internetové pripojenie. Je lepšie prísť na posledné ako prvé miesto, aby vás hra nevykopla a neprišli o všetky odmeny. Prosím opravte to.
Žiaľ obsah nieje totožný z toho čo som videl na reklamách ani tu v schope smutné ... Myslim že toto by sa stávať nemalo ...
Úplne iná hra, ako sa o nej hovorí, je to úplná lož, ak ste si pozreli reklamu a chceli ste si tú hru zahrať, je to iná, úplne falošná reklama
Rozhodne skvelá hra, je strategická a hrateľná, dôvod, prečo ju hodnotím 3 hviezdičkami, je ten, že potrebuje speňažiť, ako hra a hranie v skutočnosti vyzerá, a odstrániť platovú stenu, ktorú môj priateľ narazil na úrovni 90.
Stickman Hook Arked anim
Doslova rozbité. Po prvé, návod nebude postupovať. Po druhé, iba online je hlúposť. IDGAF, ak ste to chceli online pvp. Žiadne pve offline mi to zabilo. Po tretie, nie je to tá istá hra, ktorá bola inzerovaná.
Dal by som tejto hre 5 hviezdičiek a nie veľa by som... Milujem herné mechanizmy a jedinečné postavy, ale...a je tu veľké ale... Aplikácia počas hry padá v 70 % prípadov okolo 10. kola príležitostné... Nedovolí vám nič urobiť, keď znova vstúpite... 100 % času počas hodnotenej hry 50 % šanca, že v tej istej hre spadnete viackrát
Nebudem vymazávať vyrovnávaciu pamäť a reštartovať telefón kvôli aktualizácii hry vyvinutej niektorými amatérmi
Auto Brawl Chess Strategi vszw
Skvelá hra, keď nezamŕza, ktorá sa každou aktualizáciou zlepšuje, takže so zlepšovaním stability sa môže zlepšiť aj hodnotenie. Kľudne by som dal tejto hre štyri hviezdičky, keby to bolo opravené.
Auto Brawl Chess Stratégie yav
Vytváranie zápasov je hrozné. Na začiatku to bola zábava. Keď však trochu pokročíte, skončíte v hre s ostatnými, ktorých postavy sú o 5 alebo 6 úrovní vyššie ako vy. Neustále sa ničí. Pokiaľ, samozrejme, nechcete hodiť kopu peňazí na priemernú hru. Nebudem vám vyskladať vrecká na podpriemernú hru.
Hra začala skvele, ale AI zacielenie je odpad. Toto je určite odmena za víťazstvo v hre, pretože neexistuje žiadny iný spôsob, ako zvýšiť úroveň svojich šampiónov okrem čakania na časovač. RNG je tak vypnuté, že hranie je takmer nemožné. Ak prehráte len pár zápasov, už sa nikdy nebudete môcť vrátiť. Jediná dobrá vec je, že aj v hodnotení, ak prehráte, na vás nebude mať žiadny negatívny vplyv. To je doslova jediná dobrá vec na hre.