Post by sturhedeacachuck on Feb 9, 2022 19:36:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pontot hack ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
ez a hame TELJESEN rendben volt, amíg 1000 hirdetés össze nem rontotta az egészet. A játék tele van hirdetésekkel, és meg kell őriznem az internetet.
Cover fai da te Simulazione cxn
Szuper csak bonyoult
Èn nem tudom, hogy wi.fi vel megy vagy nem meg tudjátok meg mondani🙁
Lefújtam egy zsinórt, majd másik színre váltott... Hogy jöjjön egy hirdetés. Eltávolították és ennyi.
Nemtom
Az a baj hogy a reklám tisztán megy de a játék akadozik❌! 🤬🤬🤬😠😠😠😡😡😡😤😤
A hirdetések olyan hosszúak, hogy 30 másodpercig tartanak, és amikor a telefontokot tervezem, a hirdetések 20 vagy 30 másodpercesek, és remélem, vannak csak 5 másodperces hirdetések
Szerintem jó de néha akasozik ezért 4 csillag
Banggood kedvezmény kuponok és leárazások – 2022.01.19
Imádom ezt a játékot, annyira szórakoztató, és bármit csinálhatsz, amit csak akarsz ❤️
nagyon jó játék, bár kicsit késés, de azt javaslom, hogy töltsd le ezt a játékot, és készítsd el álmaid telefontokját (megszállott vagyok az őrült laborok iránt) (Crikey, megnézem a játékaidat is)
csinos 🦋 jó 😊 de valamikor lefagy és annyiszor jön a reklám
A játéknak nincsenek kiegészítései... Jó játék vagyok... 5 csillagot adok rá
A festékszórót nagyon nehéz használni, és mielőtt az első színnel elkészültem volna, volt egy hozzáadás, és nem engedte, hogy lekattanjak róla.
ROSZ AMIKOR JÁTSZOM BEDOBJAESZTAHUJE JÁTÉKOT 0 PONT
Nincs is pop it🤬🤬🤬🤬
Cover fai da te Simulazione cxn
Jó de nagyon zúg a teló 😠😤
10\9 re pontozók🙃🙂😉☺️
Roszzzz
Nagyon késik, és rengeteg hozzáadott elem eltávolítja ezt, és 5 csillagos
Sok hirdetést láttam ennek a játéknak, ezért ma letöltöttem, és nagyon-nagyon elképesztő játék ❤️ Ez a játék olyan, mint az "Antistress, Relaxable Toys" játék Imádom ezt a játékot ❤️💙😍 Kiváló játék!!!!!!
Jó, de sok a hirdetés
Ha le akarod tölteni ezt a játékot, előfordulhat, hogy ugyanazok a borítók jönnek újra és újra, akkor irritálhatnak a borítók
Bárcsak nulla csillagot tudnék értékelni, mert valahányszor kilépek, ahol letöltöm, mindig visszahoz, ezért egy csillagra értékelem.
Szeretem ezt az alkalmazást, mert megnyugtat, ha ideges vagyok, de csak 4 csillagra értékelem, mert egyetlen oka van annak, hogy a ragasztó folyamatosan vibrál, és rengeteg hozzáadott Sofia Edney
Kreatív újszülött Fotózás Téma Hold, Csillag Poseing Párna ...
Nagyon szeretem és szeretem ezt a játékot, amit szeretek, az kielégít minket, amikor festek, nagyon szeretem és szeretem ezt
hűvös koncepció. túl sok kényszerített hirdetés. telefontokonként 2-3 vagy több nézése nem szükséges.
Nem engedi, hogy nézegessem a hozzáadásokat, hogy feloldhassam a kívánt dolgokat, például a poppet és a stensle-eket
Nagyon 🗑 túl sok hirdetést szív és akadozik
Car Driving School : Car Games சாகசம் cfgb
Tetszik, mert szórakoztató, de nem tetszettek a hirdetések
Ez javíthatja az ötleteidet és a kreativitásodat tökéletes játék, ha valami ehhez kapcsolódó akarsz lenni. Én személy szerint szeretem ezt a játékot, határozottan ajánlom
Tényleg nagyon szórakoztató klassz játék, de kaptam 2 hirdetést az első szinten ugyanazon a szinten.
túl sok hirdetés
Konkrétan amikor bejon ez a reklám és en véletlen ranyomok lefagy a telefon. De úgy hogy szinte ki se bírok lépni
ez jó, mert szeretem a művészetet és a festészetet
Kiiiraj
Nagyon jó.✔
a hirdetések idegesítőek af
annyira laggy, hogy nem is tudom lejátszani, nem engedi, hogy megcsináljam a telefontokot, amikor először megveszem }
Ez a játék szép, de annyi hirdetés van, de mindenesetre szép játék
Imádom❤ ezt a játékot 🎮. Nagyon érdekes🤔.. Mindenképpen megérdemli az öt csillagot ⭐⭐⭐⭐⭐⭐. És 👌minden nagyon jó😘😘😊.... Igazán jó 💖időbérletnek. És mosolyogtass is😊😎 e, lazíts 💆és 👌hűtés❄ Köszönöm
Mutasd meg, hogy most játszottam a játékkal, valahányszor felkapom, és túl sok hirdetést szárítok meg
A játék rendben van erről a játékról van egy csomó reklám amit nem szeretek de ki tudom kapcsolni a Wi-Fit vagy a mobil adatot nem baj mert még működik de igaz hogy a 2. szinten a barátom mondta hogy ez játék a 2-es szinten, amikor a tokot készíted, hirtelen fekete képernyő jelenik meg, akkor olyan, mintha a telefonod vagy bármely eszköz remegne, mintha valamit rosszul csináltál volna, ezért kiléptem a játékból és kezdtem elölről, de minden, amit csináltam, kemény munka volt most hogy csináljam az egészet kiléptem de megpróbáltam😡