Post by sturhedeacachuck on Feb 9, 2022 19:30:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - кулінарні ігри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - кулінарні ігри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - кулінарні ігри 2022 version ▞▞▞
У всіх ваших іграх є проблема з тим, що вони застрягли під час гри онлайн, я не розумію, чому це відбувається. Я граю в кухонне захоплення, і у нього така ж проблема. Будь ласка, розв’яжіть це
Це весело, просто та приємно, але ти, але коли тобі не вистачає, ти не можеш продовжувати я, а також це збій
Починається чудово, але коли я досягаю більш високих рівнів, гра починає занадто зависати. Також втратив усі мої кредити і довелося починати заново.
Чудова гра, принесе задоволення всій родині. Я завершив 30 ресторанів плюс 120 бонусних рівнів, я ледве чекаю нового сценарію!!! Пропозиції: поверніть інший набір із 120 рівнів із призами, робіть щоденні виклики замість них пару на тиждень...чекати на новий ресторан занадтоооооооооооооо!!!!!
Класс
Було добре, поки це тривало, але я вже переміг усі рівні лише через пару тижнів. Коли ви будете оновлюватися новими? У мене 750 зірочок і я пройшов рівень пончика. Опис щось говорить про рівень піци, якого я ще не бачив. Я помітив, що деякі люди в інших командах мають більше зірок у грі, але у мене більше немає доступних.... коли додаток для Android буде оновлено за допомогою нових рівнів?
Ропомс
Ця кулінарна гра дуже дуже класна (я внеї залипаю часами❤️) Мені дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже подобається ця гра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Розробники ви молодці!!!!!❤️👍 І ця якась фігня як бабл квас чи якось так мені ваша гра дуже дуже полюбилася!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍👍😜😜😜😘😜😜😘!!!!
Ця гра не схожа на інші ігри, які створені так. Я грав у перший ресторан і, на мій подив, мої гроші не перерахували до наступного ресторану в черзі. Якби це було, я думаю, що мені б сподобалася гра більше. Уникайте цієї гри.
Гра була в порядку, поки не було. До того часу, коли ви насолоджуєтеся цим, у вас не залишиться джемів. Щоденний бонус коштує 20 дорогоцінних каменів, щоб почати спочатку, і не дає вам дістатися до 7-го дня, навіть якщо ви користуєтеся ним щодня. Час видалити і знайти кращу гру.
Крута гра і всі рівні в грі класні
Він весь час виходить з ладу n весь час просити алмази, щоб зберегти прогрес, інакше він просто почне спочатку з нульової точки...
Чудова гра з багатьма нагородами, легко грати
Здебільшого це весело грати. Деякі набори неможливо пройти без використання прискорювачів, і навіть тоді іноді вам потрібно використовувати алмази, щоб отримати оновлення продукту, а також використовувати прискорювачі. У вас рідко вистачає алмазів для придбання оновлень і прискорювачів, тому вам потрібно дивитися рекламу. Але ви отримуєте лише 2 діаманти на рекламу, тож якщо вам потрібно купити прискорювачі, близько 40 діамантів, це багато реклами. І хоча я не проти цього, вам пропонують лише одну-дві оголошення одночасно, тому прогрес може бути повільним.
це весела гра, яка сподобається дітям.
Хороша дуже гарна гра
Це була весела гра, поки не зрозумів, що без діамантів не можна піднятися. Я, як правило, запасаюся грошима і оновлюю за потреби. міг не мати діамантів. Тому почали програвати через гру. Я його видалив.
Ця гра продовжує замерзати, люблю гру, але в цій програмі багато помилок
Оновлення 1/26 - я знайшов необмежену кількість пропозицій життя! Крім того, ця гра винагороджує вас за пошук щастя, а також підсилює зниження стресу!! ГРАЙ В ЦЮ!! Оригінал - Дійсно хороша гра. Мила графіка. Я б поставив 5 зірок - АЛЕ він занадто чутливий до дотику і змушує вас неправильно викидати їжу. Мені було б байдуже, окрім як ви втрачаєте життя... і, отже, втрачаєте можливість продовжувати гру, оскільки отримуєте лише 5 життів або втрачаєте бонус, якщо використаєте його для цього раунду.
Мені насправді подобається ця гра. Його легко отримати алмази для оновлення. І це дійсно весело. Моя єдина проблема. Я б хотів, щоб гроші, які ви заробляєте, були об’єднані. Таким чином ви зможете оновити за допомогою монет, які ви заробили в попередньому ресторані.
Чудова кулінарна гра, за винятком того, що важко заробити достатньо монет для оновлень, оскільки оновлення дуже дорогі. Вам майже потрібно продовжувати поповнювати подвійний прискорювач монет, щоб отримати оновлення в розумний час. Крім того, ви не можете брати з собою зароблені монети, відкриваючи новий ресторан. Чудова графіка і клієнти досить терплячі.
Подобається ця гра, але тепер я зіткнувся з проблемою в вечірній залі 19 рівня, вони не дають мені виконувати замовлення, через що я знову втрачений і знову дуже розчарований. Будь ласка, виправте це
Складно. Хотілося б, щоб була можливість отримувати діаманти та інші речі щодня. Але це викликає залежність
Супер-баггі гра, деякі продукти відстають від інших, і ви не можете натиснути на них, ви не переказуєте гроші з одного ресторану в інший, якщо ви не використовуєте бонуси, ви не можете проходити рівні - це не дуже весело та розслабляє бути чесним....
Мені дуже подобається ця гра. Нам потрібно приготувати так багато смачних страв, насправді я люблю кулінарні ігри. Тож мені подобаються ігри з приготуванням їжі, але з усіх ігор це найкраща гра, в яку я ніколи не грав, дякую за створення цієї гри. Я ціную всю команду за створення цієї чудової гри. Дякую.
Досі немає оновлення для нового рівня, розчарування, враховуючи, що мої товариші по команді мали це протягом місяців **Оновлення Я зробив усе, як просили, і все одно не пощастило. Я зараз спілкуюся з командою підтримки, і вони сказали, що в мене встановлена старіша версія гри. Однак, коли я тут, він говорить мені, що в мене встановлена остання версія і немає доступних оновлень. Це все так засмучує!
Це хороша гра, але. Я не люблю повторювати рівні або не заробляти достатньо грошей, щоб купувати оновлення.
Тепер тільки я завантажив цю гру, я дуже люблю цю гру 🎮 у них так багато рівнів і так легко грати
На цю гру ПОТРІБНО витратити свої гроші! Ця гра весела, тому я поставив дві зірки, але якщо ви хочете просуватися вперед, тоді ця гра хоче, щоб ви витратили гроші на покупку прискорювачів. Деякі очки навіть залишилися кілька клієнтів, але це блокує вас і закінчує гру. Для ваших інгредієнтів, він оновлений не так давно, вам потрібно почекати 10 годин, щоб оновити. Не грайте в цю гру, якщо ви не хочете витрачати близько ДВАДЦЯТЬ ДОЛАРОВ на кожному рівні.
Гра присуджує лише кілька зірок під час гри на попередніх рівнях. Не дозволяє переміщати накопичені монети з інших рівнів.
Дуже класна гра ❤️❤️❤️
Гра супер😊
Спочатку було цікаво та легко грати, але тепер кількість дорогоцінних каменів, необхідних для оцінки обладнання та рецепта, занадто велика, і отримати дорогоцінні камені непросто. Я хотів би, щоб це можна було переглянути.
Мені сподобалася гра, поки вона не почала зависати, і гра була втрачена, і я був змушений купувати предмети. Це обман
Игра очень классная !!!
Я витратив £8,99 на дорогоцінні камені, але коли я знову увійшов у свою гру, я повернувся до рівня 2, хоча я був на рівні 32, усі мої дорогоцінні камені, крім 25, зникли.. У мене було 400 . Він попросив мене зберегти мою гру за 10 дорогоцінних каменів .. не знаю чому. Я звернувся до служби підтримки програми, але оскільки я відмовився знімати екран своєї квитанції, я був проігнорований і більше не отримав відповіді. Жорстокий !! Якби я міг зупинити виплату, я б зробив. Будь ласка, не обманюйте свої гроші в цих програмах
Я не буду уточняти Але дуже цикава гра
Даруйте більше діамантів щодня. Гра дійсно гарна, але не вистачає алмазів
У третьому ресторані надто багато дорогоцінних каменів, щоб оновити предмети, працюють над цим, але це дуже гарна гра
Було б добре, якби з’явилося більше світів. Я закінчив світ тортів і тижнями чекав нових світів.
Після завершення 5 або 6 ресторанів ВЕСЬ мій прогрес пропав. Не дозволить мені відновити!
Чому деякі рівні так важко пройти, я думаю, ви хочете, щоб ми придбали чоботи, якщо це так, я збираюся видалити його
Все було добре, але я пішов у Salty taverna на 20 рівні. Я грав у 5 разів вище рівня, але це все ще не дає мені ключа продовжувати гру. Це так засмучує.
Дуже сильно завмирає, особливо коли перед вами стоїть велике завдання з монетами. Це також говорить, що ви згоріли, коли предмет не згорів. Smt ...але все одно люблю гру.😠❤️
Дійсно повільна реакція, спроба зібрати призи вимагає кількох натискань у різних областях навколо кнопки збирання. Вищі рівні, незалежно від того, наскільки ви швидкі, неможливо досягти за певний час без дорогоцінних каменів
Я дуже люблю ігри такого плану, але якщо надто важко.
Я хотів би поставити йому більше зірок, але він заражений помилками. Перегляд відео з будь-якої причини..безкоштовні діаманти..прискорення приготування або подвійні монети не працює. Ви спостерігаєте за ними лише для того, щоб вони могли отримати гроші, але нічого не відбувається...це потрібно виправити. Я грав лише два дні, і це вже збирається видалити
Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów Łamigłówki elin
Чому хтось, кого я знаю, хто також грає в цю гру, отримує 10/15/25 діамантів за досягнення, а також 5/10 діамантів після отримання всіх 3 зірок на рівнях, але я отримую лише 1 діамант за досягнення і зазвичай 100-300 монети за виконання всіх 3 зірок?