Post by sturhedeacachuck on Feb 9, 2022 19:24:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
nevieme to dlho hrať... je to veľmi pomalé...
hra je okej. Len nemôžem dostať 3 roky často. možno nie som dobrý len v tejto hre 😂😂. ale je to super hra.
Páči sa mi táto hra tapi susah sangat mahu dapatkan gems
Raz som mal túto hru a urobil som veľa pokroku, úsilie, ktoré som do tejto hry vložil, nebol vtip. Zistil som však, že sa mi nepodarilo obnoviť uloženie, aj keď si pamätám, že som ho podpísal účtom. ako môžem získať späť svoj pokrok? Je to dosť SKLAMAVO
Na rozdiel od iných hier, táto hra potrebuje zručnosti, prax, nie peniaze... veľmi zábavná a návyková hra!!
Cafe Panic: Masak masakan Simulasi xqn
Stiahol som si túto hru a páči sa mi na nej všetko. Je to zábava na mnohých rôznych úrovniach. Práve som aktualizoval niektoré zo svojej kaviarne. Je to zábavnejšie s rôznymi jedlami. Stiahnite si ju, budete milovať všetko o hre 😍😍😍
zábavné a vzrušujúce
Keď dokončím načítanie 7/7, vráti sa na moju domovskú obrazovku. Skúšal som to veľakrát, ale stále to isté.
Pekná hra pre deti
Bola to veľmi dobrá hra, ale nemôžem prejsť na úroveň 40 v prvej kaviarni. Podpora samozrejme neodpovedá na môj mail. Patetické úprimne. Odinštalovať
Príliš tvrdá úroveň,
Kedysi som túto hru hral veľmi rád, kým som nezačal posúvať vyššie úrovne. Nepáči sa mi, že neviem odložiť veci. Musím ich vyhodiť. Už nie Happy
Najprv si to užite, ale teraz je to nuda Mali by sme nazbierať veľa diamantov na vylepšenie celej kuchynskej súpravy, ale je to príliš drahé -_-
NIE KAM ÍSŤ... Mám 120 hviezdičiek vo všetkých 3 kaviarňach... Navyše som dostal viac ako 90 diamantov a 200 000 mincí...
Páči sa mi a hrám túto hru úrovne 1 až 30 ľahkú, ale úroveň 31 40 ťažkú
Niektoré úrovne je príliš ťažké vyhrať
Čakať na zásoby je otravné. Zabíja to zábavu.
Ujde to
Nechcel som dať žiadne hviezdičky, pretože niektoré úrovne je ťažké/nemožné vyhrať, pokiaľ nemáte veľa a veľa šperkov, odinštalovaných
Milujem túto hru. Pred touto som hral niekoľko iných hier v štýle varenia a žiadna sa nedá porovnávať. Môžete hrať túto hru a skutočne si ju užiť bez míňania peňazí. Existuje toľko rôznych kaviarní na nákup a témy sú naozaj zábavné.Prial by som si, aby takýchto hier bolo oveľa viac.
咖啡廳大作戰:美味餐廳及咖啡館遊戲 模擬 sud
Naštve
Je také ťažké získať diamanty. Ako môžem upgradovať, ak ich môžem zarobiť len ako posledné. Môžete to trochu uľahčiť získavanie diamantov? Alebo ich môžete odstrániť pri nákupe? Ďakujem
Naozaj rád hrám hru, ale nenávidím bubliny s nástrojmi, ktoré neustále stúpajú.
Kedysi to bola zábavná a vzrušujúca hra, teraz nemôžete ani dokončiť úrovne kvôli nedostatku času.
Hra je dobrá, ale čašník musí chodiť tak rýchlo
Hra je celkovo najlepšia, kým nebudete musieť použiť skutočné peniaze na nákup drahokamov.
Skvelá zábavná hra, ktorá sa vám páči na mnohých úrovniach 😊! Kúpil som si nový telefón a stiahol som si túto hru do svojho nového zariadenia a moje herné dáta sa tiež neprenášajú.... Prosím pomôžte!! Áno, som prihlásený/-á do hier Google Play
Nefunkčné stroje sú príliš sklamané. A ceny za upgrade sú vyššie, ako sa očakávalo. Nevhodné pre deti ani starších ľudí. Je to také nervózne. A príliš veľa reklám.
Zatiaľ jedna z mojich najobľúbenejších hier, veľmi rád ju hrám. Dúfam, že to čoskoro aktualizujete, pretože som už dokončil všetky úrovne. Už som skončil s najnovšou aktualizáciou, ktorou je kaviareň v Soule. Aktualizujte ho častejšie. Ďakujem
Poskytuje pochopenie, koľko budete musieť minúť, keď sa nemôžete dostať ani na úroveň 10 bez toho, aby ste hodinu čakali, aby ste získali ďalšie 2 ingrediencie ZADARMO. lol 2 hviezdičky, pretože hra bola zábavná.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Piedzīvojumu spēles fnpi
Chcem začať odznova, ale neviem ako. Rád hrám s inými hráčmi, ale nie ste štedrý s diamantmi a kukuricami.
Cafe Panic: Cooking game הדמיה ufl
Dal som 3 hviezdičky, pretože som mal problém na pódiu, obsluhujem všetkých zákazníkov, ale stále som nedokázal získať 3 hviezdičky, v tejto fáze používam všetky svoje zdroje, ale stále som to nedokázal zdokonaliť, keď dokonale obsluhujem všetkých zákazníkov, Zdá sa, že máte problém s hrou, ak by ste to mohli opraviť, možno ju budem môcť hrať znova, ale zatiaľ ju odinštalujem, pretože ma to hnevá a mám nutkanie zničiť si telefón, ak budem pokračovať v hraní.
V podstate chcú, aby ste zaplatili za hranie tejto hry po 10. úrovni. Náklady na energiu pri hraní úrovne sa zdvojnásobia.
Zaplatil som 33,99 dolárov za mince × 50 000. Mám potvrdenie o platbe od spoločnosti Google prostredníctvom e-mailu, ale mince som nedostal do hry. Toto je podvod. Dajte mince alebo vráťte peniaze!
Toto je moja obľúbená hra na varenie a riadenie času... a hral som asi 12 miliónov. Prosím urobte pokračovanie alebo podobný názov :-)
Super hra! Moc ma baví, je to skvelá hra.*